• Lorcan Mac Mathuna trio

Op 2 oktober 2021 was Lorcan Mac Mathuna trio te gast in de Sint-Antonius-abtkerk in Wolfsdonk. Het werd een zinderend concert waar Bert Huysentruyt volgende impressie van maakte. Onderaan vind je nog een fotoreeks van Steven Vanderaspoilden.

met Lorcan Mac Mathuna (zang), Martin Tourish (accordeon) en Daire Bracken (viool).

• Lorcan Mac Mathuna trio (IRL)

Ierse Sean-Nós zang

zaterdag 2 oktober 2021 - 20 uur - Sint-Antonius-Abt kerk Wolfsdonk

Tickets: 18 EUR

Lorcan Mac Mathuna trio (IRL)

Lorcan brengt op improvisatie gebaseerde traditionele folk, die je terug katapulteert naar het oude Ierland. Hij is een meester in de ‘Sean-Nós’, een oude Gaelic zangstijl, waarbij de woorden en de verhalen zo gezongen worden dat de muziek een enorm sferisch verhaal wordt. Een enorm expressieve muziekvorm door één van ‘s werelds beste uitvoerders!