• Nadien...

  Marius Schoonbroodt was erbij en maakte dit kleine filmpje

 • Lucilla Galeazzi (IT) (UITVERKOCHT)

  Een seizoensopener voor alle zintuigen:

  muzikale wandeling / maaltijd / concert

   

  zaterdag 3 oktober 2020 - 12.00 uur en 17:30 uur (telkens ongeveer 4 uur lang) in en om de Sint-Luciakerk van Engsbergen

   

  Tickets: 28 EUR (incl. wandeling & maaltijd & concert) UITVERKOCHT

  Lucilla Galeazzi (IT)

   

   

  Engsbergen ligt tussen 2 prachtige natuurgebieden in: nl. Stiltegebied Gerhagen, en Dassenaarde.

   

  We starten dan ook met een korte (3 km) muzikale wandeling waar we muzikaal verwend worden door Maarten Decombel en Jim Boyes.

   

  Na de wandeling eten we allemaal samen (en drinken we Italiaanse wijn) en sluiten we af met een concert van Lucilla in de Sint-Luciakerk.

   

  De Italiaanse folk-diva Lucilla Galeazzi kennen we van o.a. ‘Bella Ciao’ en ‘Per Sergio’, nummers die snijden in de ziel.

   

  Wijn inspireert muzikanten al sinds er muziek gemaakt wordt. In haar nieuwe programma bezingt Lucilla ‘il vino’. Lucilla wordt begeleid door gitarist Maarten Decombel.

   

  Een avond voor alle zintuigen!

   

  met Lucilla Galeazzi (zang, gitaar) en Maarten Decombel (gitaar) en Jim Boyes (zang) en heerlijke Italiaanse wijn én eten

 • Covid-19 maatregelen voor dit concert, de maaltijd en de wandeling

  We kozen ervoor om het concert 2 keer aan te bieden, één keer in de namiddag en één keer in de avond. Dit heeft als grote voordeel dat de groep max. uit 50 deelnemers bestaat.

   

  De muzikale wandeling gaat outdoor door, en de maaltijd wordt - volgens de geldige horeca-regels - aangeboden in de grote zaal van GC het Goor. Nadien gaat het concert door in de ruime kerk.

   

  Zowel voor de wandeling, de maaltijd als het concert zijn er dus maximaal 50 toeschouwers, zodat voldoende afstand gegarandeerd is.

   

  Lees verder alle info op deze link